Associacions Professionals

     MUSEOGRAFIA ,    Pavelló de St. Salvador,    Hospital de la Sta. Creu  i  St. Pau     Espai expositiu:  IGNASI CRISTIÀ     Fotografia:  Pepo Segura i Robert Ramos

Associacions Professionals

AAPEE – Associació d’Artistes Plàstics Escènics d’Espanya. És crea l’any 2014 amb la Finalitat de representar als creadors i artistes que treballen en el sector de les Arts escèniques..

EUDS – Unió d’Escenògrafs. Sindicat nacional dels escenògrafs d’equipaments, d’espectacles i d’exposicions de França.

APSQ – Associació de Professionals de les Arts Escèniques del Québec. Agrupa i representa a tots els dissenyadors d’accessoris, perruqueria, vestuari, espai, il·luminació, ambients sonors, maquillatge i titelles que treballen al Québec en els camps del teatre, la música, la dansa, espectacles d’animació, teatre musical, òpera, circ i esdeveniments multidisciplinaris.

PAAC – Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya. Neix amb l’objectiu de donar veu al col·lectiu d’artistes, lluitar per al seu reconeixement social i la seva aportació dins la societat i vetllar per una professionalització justa.

AADPC – Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. Organització de caràcter professional i sindical, independent. Aglutina actors, actrius, directors i directores associats que desenvolupen la seva activitat a Catalunya.

APDC – Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. És una associació de caràcter sindical amb l’objectiu d’agrupar els professionals de la dansa a Catalunya per defensar els interessos de ballarins, coreògrafs, pedagogs, especialistes en salut i dansa, productors i gestors culturals de dansa, mànagers de companyies i totes aquelles persones que tenen una activitat professional relacionada amb la dansa.

Associació Professional de Tècnics de les Arts Escèniques. Està formada per Treballadors de Totes els especialitats de l’espectacle en viu.

LOCALITZACIÓ

Teatre LLiure.
Plaça Margarita Xirgu,1-08004-Barcelona

 

Amb la col.laboració del Teatre Lliure

CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: +34 93 289 27 70

ZONA SOCIS