Centres d'Art

     MUSEOGRAFIA ,    Pavelló de St. Salvador,    Hospital de la Sta. Creu  i  St. Pau     Espai expositiu:  IGNASI CRISTIÀ     Fotografia:  Pepo Segura i Robert Ramos

Centres d’Art

 

CCCB – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Està instal·lat en l’antiga Casa de la Caritat del segle XVIII i destaca el Pati de les Dones. Durant tot l’any acull múltiples exposicions d’art i cultura contemporània i també festivals de música, cinema, documentalisme, literatura i noves practiques artístiques.

CaixaForum – Barcelona
Situat en la Casa Ramona, antiga fàbrica moderista de l’arquitecte Puig i Cadafalch. És un centre d’exposicions d’art contemporàni, modern i antic.

MACBA – Museu d’Art Contemporani de Barcelona
El MACBA posseeix una de les millors col·leccions d’art contemporani català i, segons la línia marcada pel seu anterior director Manuel Borja-Villel (1998-2007), ha apostat per un discurs polític de l’art que es reflecteix en les múltiples exposicions temporals que es organitzen.

MNAC – Museu Nacional del Catalunya
El MNAC és el museu d’art més important de Catalunya. Disposa d’una col·lecció d’art romànic, gòtic, noucentista i modernista de reconegut prestigi internacional.
S’assenta al Palau Nacional, una edificació contruída amb motiu de l’Exposició Internacional de Barcelona del 1929 que es troba a la muntanya de Montjuïc.

LOCALITZACIÓ

Teatre LLiure.
Plaça Margarita Xirgu,1-08004-Barcelona

 

Amb la col.laboració del Teatre Lliure

CONTACTA AMB NOSALTRES

Telèfon: +34 93 289 27 70

ZONA SOCIS